Події
23 листопада 2017
Плотницький перебуває в Росії - Шкіряк
За словами радника міністра, в Луганськ увійшли й дислокуються підрозділи регулярної російської армії в кількості близько 1тис. військовослужбовців.
news-image

Радник міністра МВС Зорян Шкіряк на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький наразі перебуває в Росії, передає «Є!»

"Три години тому кортеж з декількох автомобілів з найближчим оточенням ватажка терористичної банди «ЛНР» Плотницького, на чолі з ним, виїхав з Луганська в РФ. Ймовірно, головний бандит відбув на «рішалки» до своіх кураторів", - заявив Шкіряк.

За словами радника міністра, в Луганськ увійшли і дислокуються підрозділи регулярної російської армії в кількості близько 1тис. військовослужбовців, включно зі спецназом ГРУ, а також важка техніка: танки, БТРи, артилерійські установки.

"Російські війска взяли під свій контроль ситуацію в місті і слідкують за розвитком конфлікту між терористами. Збройних протистоянь поки не зафіксовано", - зауважив Шкіряк.

Також він додав, що в Луганську продовжують перебувати бойовики озброєної банди «Вітязь» (особиста «гвардія» терориста Захарченка) з «ДНР».
Зорян Шкіряк зазначив, що підрозділи сил АТО приведені в стан підвищеної боєготовності на всій лінії зіткнення.

Читайте також: «Він пішов за гроші вбивати»: бабуся Плотницького розповіла про єдиного онука (відео)