Суспільство
27 листопада 2017
У «Борисполі» розповіли, як правильно подорожувати до Австрії
Для того, щоб подорож відбулась без зайвих проблем, туристам слід памятати деякі деталі.
news-image

У прес-службі аеропорту «Бориспіль» написали невеличку пам'ятку для туристів, які збираються подорожувати до Австрії, щоб "на шляху до Відню не виникало неприємних сюрпризів", передає «Є!»

Отже, знайомимося з порадами спеціалістів. Для того, щоб подорож відбулась без зайвих проблем, туристам слід памятати такі деталі:
• обов’язковий закордонний паспорт (термін дії не менше 90 днів з дня закінчення поїздки);
• за відсутності біометричного закордонного паспорту - діюча на період поїздки шенгенська віза;
• авіаквиток;
• якщо з вами їде дитина віком до 16 років - нотаріально завірений дозвіл на виїзд за кордон дитини від кожного з батьків, що не бере участі в поїздці і свідоцтво про народження дитини;
• перед поїздкою необхідно оформити міжнародну медичну страховку.
При настанні страхового випадку необхідно в першу чергу зв'язатися з офісом страхової компанії, зазначеному в полісі. Оператор направить до вас необхідного фахівця або назве адресу найближчого медичного закладу.

Також у прес-службі повітряних воріт України зазначили, що зазвичай Австрія приваблює своїми численними гірськолижними курортами, але є туристи, які подорожують, аби збагатитися духовно.

"Столиця Австрії – Відень - має тисячолітню культурну історію та славиться розкішними картинними галереями, концертними залами і, звичайно, всесвітньо відомою віденською оперою. Взагалі у місті можна насолодитися практично усіма видами і формами мистецтва. Відень за правом вважається одним з найчарівніших міст Європи, який обов'язково варто відвідати кожному.

Ближче знайомство з Віднем радимо розпочати з прогулянки вулицями Грабен, Кольмаркт і Кентнерштрассе в центрі міста, районі наймодніших магазинів і бутиків, ресторанів і кафе, антикварних і букіністичних магазинів. Від цих вулиць пішки можна дістатися і до знаменитого віденського палацу Хофбург, що належить до числа головних пам'яток міста", - поділилися порадами в прес-службі.

 

Читайте також: 50 років тому на екрани вийшов перший і останній радянський фільм жахів, який знімався на території України