Київ
27 листопада 2017
Кличко і голови асоціацій міст Польщі та Франції домовилися поглиблювати співпрацю
Кличко подякував іноземним колегам за підтримку та співпрацю.
news-image
Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко зустрівся з виконавчим директором Асоціації міст Польщі Анджеєм Поравскі та Генеральним директором французької асоціації Крістофом Шаю, інформує «Є!».

Кличко подякував іноземним колегам за підтримку та співпрацю і наголосив, що для нього як голови Асоціації міст України та мера Києва дуже важливим є показати гідний результат роботи, щоб кожен українець міг відчути реальні досягнення місцевої влади.

“Я зацікавлений у тому, щоб кожне місто стало успішним та впроваджувало сучасні стандарти життя для своїх мешканців. Ми розуміємо, що успіх кожного міста – це успіх країни загалом”, - наголосив Віталій Кличко.

Анджей Поравськи зазначив, що польська сторона рада втілювати разом з українськими колегами різноманітні муніципальні проекти та готова до більш тісної співпраці.

«Ми розуміємо, що сильна Україна - це і сильна Польща та сильна Європа. Ми декларуємо готовність розвивати наше партнерство. Сподіваюся, що ми зможемо допомогти у ваших реформах», - зазначив він.

У свою чергу Крістоф Шаю наголосив на тому, що протягом довгого часу співпрацю між українськими та французькими містами складно було назвати продуктивною. Проте зараз французька сторона націлена на поглиблення співпраці, зокрема і через посередництво Польщі. «Для нас важливо відновити тісні зв’язки між французькими та українськими містами. Є сильна зацікавленість реформувати наші відносини», - наголосив Шаю.

Анджей Поравскі та Крістоф Шаю прибули до України, щоб взяти участь у Міжнародному саміті мерів, який відбудеться 28-29 листопада у Києві. Участь у відкритті заходу візьме і Віталій Кличко.

Читайте також: Кличко подякував ГПУ, МВС і департаменту захисту економіки Нацполіції за співпрацю у викритті зловживань на двох КП Києва