Світ
28 листопада 2017
У Бельгії неконтрольований потяг на смерть задавив двох робочих
Ще 12 осіб постраждало.
news-image

У Бельгії двоє залізничних робітників загинуло в результаті випадкового наїзду поїзда. Ще 12 осіб постраждало. Про це повідомляє The Bulletin, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

Повідомляється, що все почалося з аварії на залізничному переїзді, коли цей потяг врізався в автомобіль. Тоді рятувальникам вдалося врятувати з палаючого автомобіля водія і пасажирів.

На місце події прибули залізничні робітники компанії Rainline від Infrabel, які займалися відновленням пошкоджених шляхів.

При буксируванні потерпілого поїзда він несподівано від'єднався від тягача і проїхав близько 14 кілометрів, перш ніж на високій швидкості знести ремонтну бригаду.

"Він скотився по схилу на деяку відстань. Він не був моторизован, це сталося внаслідок інерції. Він збив наших колег з Infrabel і зупинився, вдаривши пасажирський поїзд, який перебував в кінці цього похилого відрізка", - наводить RTL Info слова офіційного представника компанії Фредеріка Сакре.

Коли два склади відчепилися, і була піднята тривога, диспетчери відключили електрику на лінії, але це було марно, так як поїзд котився з вимкненим мотором і наблизився до робочих майже безшумно, причому він рухався обгорілою в аварії стороною вперед, що ввечері зробило його менш помітним.  

Читайте також: У Криму вилучили понад 1 тисячу земділянок для будівництва траси