Події
29 листопада 2017
У Києві іноземці викрали хлопця, вимагаючи викуп
Про інцидент правоохоронцям повідомила 43-річна мати потерпілого.
news-image

Напередодні ввечері у Шевченківському районі Києва невідомі викрали чоловіка та вимагали за нього викуп. У підсумку правоохоронцям вдалося затримати зловмисників, двоє із яких виявилися іноземцем.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Зауважимо, що про інцидент правоохоронців повідомила 43-річна мати потерпілого.

За словами жінки, син телефоном сказав, що його викрали та везуть у автомобілі. Крім того, як переконує вона, зловмисники вимагали гроші за його повернення.

На виклик виїхала слідчо-оперативна група. За орієнтуванням, наданим свідком, працівники карного розшуку разом із патрульними поліцейськими встановили транспортний засіб, а згодом і трьох чоловіків, причетних до злочину. У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України їх затримали. Двоє з них – 21-річні громадяни іноземної держави, третій – киянин. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися, – розповідають правоохоронці.

Додамо, що відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" та за статтею "Вимагання" Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини та деталі події. До слова, викрадачам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також: Одна із столичних шкіл потерпає від терору учня 2-го класу (відео)