Шоу-біз та культура
29 листопада 2017
Після заручин з принцом Гаррі актриса Меган Маркл вирішила піти з серіалу Форс-мажори
Маркл хоче весь свій час присвятити благодійній діяльності королівської сім'ї.
news-image

Наречена принца Гаррі, американська актриса Меган Маркл, йде з серіалу "Форс-мажори", що приніс їй славу. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на 112.

Актриса завершила зйомки в сьомому сезоні, який вийде на екрани на початку 2018 року. В цьому телешоу Маркл грає наречену одного з головних героїв.

У своїй спільній заяві обидві компанії також привітали актрису і принца з їх заручинами.

"Меган була членом нашої сім'ї сім років, і робота з нею була радістю. Ми хочемо подякувати їй за незаперечну пристрасть і відданість "Форс-мажорам", і бажаємо їй всього найкращого", — наголошується в заяві.

Як зазначила Меган Маркл у першому після заручин, спільному з принцом Гаррі інтерв'ю телеканалу ВВС, вона хоче весь свій час присвятити благодійній діяльності королівської сім'ї.

"Тепер у мене буде більше енергії для інших не менш важливих справ. Я не вважаю це кінцем, швидше просто змінами і новою главою у моєму житті. Над серіалом ми пропрацювали сім років, мені пощастило бути в цьому проекті. Коли ми відзняли сотий епізод, я зрозуміла, що моя робота в цій команді закінчена і настав час бути в сімейній команді разом з Гаррі", - сказала Меган.

Нагадаємо, у понеділок, 27 листопада, стало відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл побралися. Їх весілля відбудеться в травні 2018 року в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. Королева Єлизавета II вже привітала онука і побажала йому щастя.

Відзначимо, що дизайн обручки Меган Маркл з діамантами принцеси Діани розробив сам принц Гаррі.

Читайте також:Названо офіційну дату весілля принца Гаррі та Меган Маркл

Читайте також:Офіційно: Джамала вагітна первістком