Суспільство
29 листопада 2017
«Я вагітна»: в розлученні Джигарханяна стався несподіваний поворот
Юристи зазначили, що поява законного спадкоємця допоможе Цимбалюк-Романовській отримати спадок Джигарханяна.
news-image

Колишня дружина народного артиста СРСР Армена Джигарханяна Віталіна Цимбалюк-Романовська, з якою він отримав розлучення 27 листопада, заявила, що вагітна. Про це передає "Комсомольская правда", повідомляє «Є!» із посиланням на Обозреватель.

Інформація про стан Віталіни спливла, коли слідчі порушили щодо неї кримінальну справу за фактом встановлення прослушки і прихованої відеокамери в робочому кабінеті Джигарханяна без його згоди. У цій справі слідчий викликав жінку на допит. Крім того, було порушено кримінальну справу за фактом розкрадання з театру державних коштів - 80 мільйонів рублів. У цій кримінальній справі під підозру потрапив бухгалтер театру.

"Однак Віталіна вперто не приходить на допит. Коли ж слідчий став більш наполегливо вимагати її приходу, вона повідомила, що вагітна. Сказала, що лікар настійно рекомендував їй спокій - жодних нервів і хвилювань. Нібито і в Грузію вона їхала лише для того, щоб лягти в приватну клініку на збереження. Боялася, що, якщо буде лікуватися в Москві, про це дізнаються журналісти", - повідомило джерело видання.

Наразі невідомо, чи надала Цимбалюк-Романовська довідку про вагітність, чи ні.

Слідчі органи, втім, спробували перевірити інформацію. Зробили запит за місцем ймовірного лікування Віталіни в Грузії, але відповіді поки не отримали.

Армен Джигарханян і Віталіна Цимбалюк-Романовська

Нагадаємо, раніше 82-річний Джигарханян заявляв, що Віталіна вимагала від нього дитину, проте він не міг на це піти через свій вік.

Юристи зазначили, що поява законного спадкоємця допоможе Цимбалюк-Романовській отримати спадок Джигарханяна.

Однак друг артиста, підприємець Артур Согомонян стверджує, що Віталіна бреше про свою вагітність.

"Це чергова її брехня. Зараз пішли чутки, що вона вагітна. Армен Борисович сказав, що вона вигадує і вони ніколи не обговорювали всерйоз питання про дітей. Я пропонував Армену Борисовичу і Віталіні завести кошеня, знаючи його любов до тварин. Вона навіть на це відмовилася", - стверджує він.

Нагадаємо, раніше артист заявляв, що за два роки сімейного життя Віталіна хитрістю заволоділа всім - квартирами, що належать йому, заощадженнями і навіть театром, який він створив і назвав своїм ім'ям. Журналісти опублікували документ, який доводить, що Цимбалюк-Романовська зняла всі гроші з рахунку Джигарханяна, а це - понад 4 млн рублів.

Читайте також: 82-річний Армен Джигарханян розлучився з молодою дружиною