Шоу-біз та культура
29 листопада 2017
Серіал «Свати» показуватимуть в Україні, якщо відбудеться заміна актора
Держкіно виконало норми закону і заборонило прокат цього серіалу.
news-image

Про це повідомив заступник міністра культури України Юрий Рибачук в ефірі телеканалу 112, інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

"Якщо творці серіалу приймуть рішення, що для збереження цього серіалу і продовження його трансляції вони зможуть замінити одного актора на іншого, це буде одна історія", – пояснив заступник міністра.
"Держкіно виконало норми закону і заборонило прокат цього серіалу, далі м’яч на полі творців серіалу", – зазначив Рибачук.

Він пояснив, що серіал був заборонений саме через участь в ньому актора, який визнаний СБУ таким, що створює загрозу національній безпеці України.

Раніше голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко, заявив, що Держкіно скасувало державну реєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу "Свати".

Як відомо, 22 листопада  прес-секретар СБУ повідомила, що служба безпеки ухвалила рішення заборонити в'їзд на 3 роки російському актору Федору Добронравову. Він публічно підтримує анексію Криму та відвідував окупований півострів.

Читайте також: В Україні заборонили серіал «Свати»
Читайте також: СБУ заборонила в'їзд в Україну російському актору серіалу «Свати»