Політика
29 листопада 2017
Генасамблея ПАЧЕС ухвалила декларацію з урахуванням поправки України
У документі наголошується, що конфлікти у Чорноморському регіоні мають вирішуватись на підставі повної поваги до територіальної цілісності
news-image

Генеральна асамблея ПАЧЕС, що проводить пленарне засідання в Україні, ухвалила декларацію з нагоди 25-ї річниці ПАЧЕС з урахуванням поправки, внесену делегацією України. Про це повідомляє прес-служба апарату ВР, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

“Вітаю з перемогою! Наші зусилля щодо відновлення територіальної цілісності підтримали більшість національних делегацій ПАЧЕС”, — заявила віце-президент ПАЧЕС, керівник української делегації Людмила Денісова.

Зокрема, у документі наголошується, що конфлікти у Чорноморському регіоні мають вирішуватись на підставі повної поваги до територіальної цілісності, незалежності та суверенітету держав-членів ОЧЕС.

“Заявляємо, що необхідно сприяти відновленню територіальної цілісності держав ЧЕС, визнаних міжнародними організаціями, такими як ООН, ОБСЄ, ПАРЄ, ЄП у якості незаконно анексованих”, — йдеться у поправці делегації України до декларації.
Читайте також: Активісти влаштували спікеру Держдуми феєричний виступ у Бухаресті
Читайте також: Арештовані політики Каталонії визнають владу Мадрида та просять свободи