Суспільство
30 листопада 2017
Сьогодні Львів отримав новий офіційний проморолик (відео)
Основою ролика є загальна історія, яка містить у собі чотири сюжетні лінії, кожна із яких плавно переходять одна в одну й об’єднані єдиним меседжем «Твій Львів».
news-image

30 листопада, місто Львів отримало новий офіційний проморолик. Фільм став результатом роботи кінорежисера Тараса Химича та відділу промоції на основі напрацювань Хакатону «Бренд Львова».

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради, пише «Є!» з посиланням на ZIK.

«Хотілось показати Львів через людей, які його наповнюють. Їх емоції, відчуття. Моє місто заслуговує на гарну роботу, яку приємно дивитися як на екрані мобільного, так і на широкому екрані», – каже кінорежисер Тарас Химич.

Окрім мережі інтернет, переглянути відеоролик львів’яни, кияни, одесити, харків’яни зможуть з 1-го по 11 грудня у кінотеатрах мережі «Планета кіно».

«Свого часу ми свідомо відмовились від комерційної реклами під час трансляції фільмів. Лише соціальна», – зазначила директор кінотеатрів «Планета кіно» у Львові Оксана Хвальова.

Основою ролика є загальна історія, яка містить у собі чотири сюжетні лінії, кожна із яких плавно переходять одна в одну й об’єднані єдиним меседжем «Твій Львів». Дві із них про представників активної частини львів’ян, дві про гостей міста.

Читайте також:Колишнього Донбасу більше не буде, – Тука