Події
1 грудня 2017
На Одещині мати запхала в морозилу своє новонароджене немовля (фото)
Тіло малюка відправлено на проведення експертиз для встановлення причини смерті дитини.
news-image

20-річна жителька міста Ізмаїл, що на Одещині, народила у гуртожитку хлопчика. Немовля померло, тіло дитини жінка вирішила сховати у пакеті в холодильнику.

Про це повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції Одеської області.

Зі слів правоохоронців, жінка разом з старшим сином та чоловіком проживає у гуртожитку вже понад рік. Коли вона побачила, що немовля не подає ознак життя – разом з чоловіком вони сховали тіло хлопчика у морозильній камері.

Через кілька днів після пологів жінці стало погано, тож вона звернулася по допомогу до лікаря. Зі слів сусідів, сім'я спокійна, але про вагітність жінки вони і не здогадувались.


Жінка запхала новонароджене дитя у морозильну камеру на Одещині

Матір запхала тіло свого новонародженого немовляти у холодильник

Про те, що накоїли, жінка з чоловіком, можливо, мовчали б і далі, якби у породіллі не розпочалась внутрішня кровотеча. Це змусило горе-матір звернутися до перинатального центру, лікар якого й повідомив про подію в поліцію, – йдеться у повідомленні.

Тіло малюка відправлено на проведення експертиз для встановлення причини смерті дитини. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини". Горе-матері світить обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Жінка запхала новонароджене дитя у морозильну камеру на Одещині

 

Читайте також: У поліції розповіли про стан потерпілих від вибуху в суді Нікополя