Світ
1 грудня 2017
В Італії п'ятеро братів і сестер, розлучених в ранньому дитинстві, вперше проведуть Різдво разом
Соцмережі допомогли зібрати разом зруйновану півстоліття назад сім'ю.
news-image

Перші сумніви про те, що вона була усиновлена, з'явилися у 50-річної сицилійки Марини Рігацці 2 роки тому, передає «Є!» із посиланням на Lasicilia.it.

Жінка, дізнавшись від далеких родичів про дивну історію з усиновленням, стала підозрювати, що вона не єдина дитина в сім'ї і що вона не народилася з таким прізвищем, під яким її всі знають в родині, де вона виросла.

Марина почала своє маленьке розслідування. Жінка вивчила реєстрові записи міста Бутери, активно випитувала про своє народження у родичів, друзів і знайомих сім'ї та, навіть, звернулася до суду у справах неповнолітніх.

Так їй вдалося відшукати свого рідного брата, а потім і сестру, які нічого не підозрювали про існування один одного. Потім всі п'ятеро возз'єдналися, завдяки Facebook.

Якби не інтернет і соціальна мережа, де пані Марина створила сторінку під назвою «Cercasi Persona», можливо, діти, розлучені при народженні, ніколи б не знайшлися і не познайомилися, враховуючи, що один з них сьогодні живе з родиною в Німеччині, а двоє інших на півночі Італії.

Справжні батьки віддали дітей на усиновлення, залишивши собі лише останнього, п'ятого: у сім'ї не було засобів до існування.

Цього року брати і сестри, нарешті, познайомляться ближче і проведуть перше Різдво разом.