Резонанс
2 лютого 2015
Обвинувачена у держзраді Давидова відмовилася від попередніх свідчень
Фігурантка справи написала заяву про відмову від послуг адвоката Стебенєва
news-image

Обвинувачена у державній зраді Світлана Давидова відмовилася від свідчень, які вона дала під час роботи із призначеним адвокатом Андрієм Стебенєвим.

Як розповів новий адвокат Давидової Іван Павлов, фігурантка справи написала заяву про відмову від послуг адвоката Стебенєва і від усіх свідчень, які вона дала під час роботи з ним, повідомляє Є! Єдність.інфо з посиланням на "Дождь".

Павлов пояснив, що це пов'язано з недовірою обвинуваченої до колишнього адвоката.

Новий захисник Давидової допустив можливість розгляду клопотання в адвокатській палаті у зв'язку з діями Стебенєва.

Давидова розповіла, що він пообіцяв оскаржити її арешт, проте пізніше Стебенєв заявив журналістам, що вона нібито попросила не клопотати про пом'якшення запобіжного заходу.

Раніше в понеділок стало відомо про зміну захисників Світлани Давидової. У справу увійшли Іван Павлов та Сергій Бадамшін, які вже оскаржили висновок Давидової в СІЗО.

Правозахисниця і член Громадської спостережної комісії Зоя Свєтова після зустрічі з Давидовою в СІЗО повідомила, що жінка "у всьому зізналася".

Як відомо, багатодітну матір Світлану Давидову звинуватили в державній зраді.

Читайте також: У Росії заарештували мати сімох дітей за «держзраду» на користь України

За словами родичів, це пов'язано з дзвінком Давидової в посольство України, під час якого вона розповіла про передислокацію службовців місцевої військової частини.