Суспільство
4 грудня 2017
Вогонь з Вифлеєму прибув до Львова
Протягом всього Різдвяного періоду вогонь буде виставлений в Соборі разом з Чудотворною Іконою Вифлеємської Божої Матері.
news-image

Програму різдвяних святкувань у Львові розпочали зі світла Вифлеємського вогню – вчора в Архикатедральному Соборі Святого Юра під час святкового Богослужіння зі святилища Собору винесли Вогонь, привезений напередодні з Вифлеєму. Продовження свята було на площі біля пам’ятника митрополиту Андрею Шептицькому, пише «Є!» з посиланням на ZIK.

Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«Вифлеємська зоря у нічному небі була дороговказом для трьох східних царів, які вирушили кожен зі свого міста, щоб зустрітися у вертепі, де спочив новонароджений Христос – Спаситель світу. Цьогоріч Львів, подібно як і колись три східні царі, вирушає у мандрівку до Христового Різдва зі світлом Вифлеємського вогню. Ця містерія пройшла під промовистим гаслом «Зі світлом Вифлеєму до Христового Різдва», щоб з початком Різдвяного посту ми, як християнське суспільство міста Львова та нашої Львівської Архиєпархії, окрім святкових клопотів, розваг та ілюмінацій, подарунків і солодощів, не загубили справжню дорогу миру, правди та справедливості, дорогу до Вифлеєму», – зазначили у Соборі св. Юра.

Протягом всього Різдвяного періоду вогонь буде виставлений в Соборі разом з Чудотворною Іконою Вифлеємської Божої Матері. 

Читайте також:Сьогодні відзначають Введення у храм Пресвятої Богородиці

Читайте також:У Голосі України оприлюднено закон про вихідний 25 грудня