Політика
4 грудня 2017
«Батьківщина» збере мітинг біля ВР за продовження мораторію на землю
На думку лідерки "Батьківщини", четвер - останній день, коли можна проголосувати за відповідний законопроект.
news-image

Партія "Батьківщина" має намір в четвер, 7 листопада, провести біля будівлі Верховної Ради акцію на підтримку законопроекту про продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення, заявляє лідер політичної сили Юлія Тимошенко, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

"Ми на четвер на ранок - вважаємо, що це останній день, коли можна проголосувати мораторій, - збираємо людей під Верховною Радою. Запрошуємо аграріїв, запрошуємо рядових членів партії "Батьківщина", щоб вони прийшли до парламенту і не пішли звідти, поки не змусять проголосувати пролонгацію мораторію на продаж сільськогосподарської землі", - заявила політик на брифінгу в понеділок у Києві.

Ю.Тимошенко також зазначила, що профільний комітет Ради з питань аграрної політики планує розглянути 5 відповідних законопроектів.

Раніше в цей день голова Верховної Ради Андрій Парубій пообіцяв винести на розгляд народних депутатів в найближчий четвер законопроект про продовження мораторію на продаж землі, який підтримає профільний комітет.

Читайте також: Питання мораторію на продаж землі ледь не призвело до зриву погоджувальної ради