Суспільство
4 грудня 2017
На Вінниччині чоловік, що повернувся із зони АТО, кинув бойову гранату у будинок колишньої співмешканки
Зі слів затриманого, він хотів просто налякати жінку.
news-image

Вчора, 3 грудня, 41-річний житель села Бондурівка після невдалих спроб вмовити колишню співмешканку повернутись до нього, вирішив налякати жінку та її нового чоловіка. Правопорушник кинув бойову гранату у будинок потерпілих, передає «Є!» із посиланням на поліцію Вінницької області.

Господар будинку та його співмешканка отримали тілесні ушкодження різного ступені важкості.

"Правоохоронці встановили, що правопорушник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов додому до 42-річного односельчанина, з яким зараз проживає його колишня співмешканка.

Він намагався вмовити жінку повернутися до нього. Отримавши відмову, чоловік дістав гранату, попередньо Ф1, та кинув її у кімнату, де перебувала 42-річна потерпіла та господар будинку", - розповіли правоохоронці.

Після вчиненого правопорушник повідомив місцевого фельдшера про подію та пішов додому. Там він був затриманий поліцейськими. У його крові лікарі виявили майже 2 проміле алкоголю. Під час проведення обшуку у будинку затриманого боєприпасів виявлено не було.

"Зі слів затриманого, він хотів налякати жінку, але після того як витягнув чеку з гранати, сам злякався і кинув її у будинок. Боєприпас він привіз з зони АТО, звідки повернувся у 2016 році", - йдеться в повідомленні поліції.

За фактом відкрите провадження за ст. 15 та ч. 2 п. 1 ст. 115 ( замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Зловмисник затриманий.

Читайте також: На Київщині 20-річна вагітна жінка вбила чоловіка