Політика
4 грудня 2017
Парламент 5 грудня за закритими дверима заслухає НАБУ, САП, ГПУ і СБУ
Завтра на засіданні ВР планується провести закриту частину з участю керівників НАБУ, САП, ГПУ і СБУ для заслуховування ситуації.
news-image

У Верховній Раді 5 грудня відбудеться закрита частина засідання, на якій депутати заслухають керівників НАБУ, САП, ГПУ і СБУ. Про це повідомив заступник глави фракції "БПП" Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Є!» з посиланням на 112.

"Завтра на засіданні ВР планується провести закриту частину з участю керівників НАБУ, САП, ГПУ і СБУ для заслуховування ситуації", - написав Гончаренко.

Раніше голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов закликав заслухати в парламенті керівників Національного антикорупційного бюро, Служби безпеки України та Генпрокуратури.

Нагадаємо, в НАБУ заявили про зрив спецоперації з виявлення корупційних схем у міграційній службі після затримання представника бюро, який працював під прикриттям, при спробі дати хабар. У Генпрокуратурі відповіли заявою, що співробітники НАБУ не могли провокувати чиновника на давання хабара.

ГПУ здійснила обшук і повідомила про підозру "агенту Катерині". Раніше відео з її участю публікували з метою підтвердження причетності Розенблата та Полякова до "бурштинової справи".

Окрім того, у Генпрокуратурі заявили, що "агентів НАБУ" призначили без конкурсу, тож вони діють незаконно. В антикорупційному бюро стверджують, що агентів обрали за результатами конкурсу, але документи засекречено, а через дії ГПУ і СБУ було зірвано всі спецоперації бюро під прикриттям.

Читайте також:«Батьківщина» збере мітинг біля ВР за продовження мораторію на землю