Події
4 грудня 2017
У лісі на Одещині знайшли скелети жінки та двох дітей, що зникли ще у березні
На теперішній час є підстави вважати, що тіла належать жінці та двом її малолітнім дітям, які в березні пішли з дому, та їх місцезнаходження було досі невідоме.
news-image

Скелетовані рештки трьох людських тіл знайшов мисливець, який під час полювання у лісосмузі загубив собаку та повернувся за нею наступного дня. Він виявив серед дерев тіла однієї дорослої людини та двох дітей, пише «Є!» з посиланням на Експрес.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області.   

“Місцевий мешканець негайно повідомив про це до Ананьївського відділення поліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального відділення поліції, керівництво Головного управління поліції, експерти-біологи, судово-медичні експерти та працівники прокуратури. Тіла загиблих направлені на експертизу. На теперішній час є підстави вважати, що тіла належать жінці та двом її малолітнім дітям, які в березні ц.р. пішли з дому, та їх місцезнаходження було досі невідоме”, - йдеться в повідомленні.   

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  Розслідування триває. Встановлюються остаточні обставини загибелі людей.

Читайте також:В Ізмаїлі 9-річну дитину госпіталізували з діагнозом алкогольна кома