Суспільство
6 грудня 2017
Американська корпорація General Electric заходить в Україну
General Electric буде постачати і виробляти в Україні локомотиви.
news-image

"Укрзалізниця" й американська компанія General Electric Transportation досягли згоди щодо базових умов довгострокового партнерства, повідомила голова офісу Національної інвестиційної ради при президентові України Юлія Ковалів на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!».

Партнерство між компаніями передбачатиме постачання та локалізацію виробництва локомотивів моделі GE Evolution в Україні, модернізацію діючого флоту локомотивів та інвестиції в сервіс обслуговування в Україні, – розповіла вона.

Ковалів додала, що прихід в Україну однієї з найбільших американських корпорацій стане сигналом для інших іноземних інвесторів.

Голова ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов повідомив у Facebook, що українська держкомпанія отримає 30 нових локомотивів General Electric, передає «Є!».

Маємо надію, що домовленість про стратегічне партнерство буде підписана до кінця вже цього року. Нагадаю, що реалізація програми розрахована на сім років. Сторони домовилися, що в рамках виконання домовленостей локалізація (використання українських потужностей) зросте на 40%, – зазначив він.