Спорт
3 лютого 2015
Українці - другі на чемпіонаті світу з лижних гонок та біалону
14-ти українським паралімпійцям вдалось посісти 2 загальнокомандне місце серед 15 країн світу
news-image

Завершився останній день чемпіонату світу з лижних гонок та біатлону, що проходив з 23 січня по 1 лютого 2015 року у м.Кейбл, США. Національній паралімпійській збірній команді вдалось вибороти 2 високі нагороди - срібло (відкрита естафета) та бронзову медаль (змішана естафета), повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на сайт Міністерства молоді та спорту України.

Відтак, 14-ти українським паралімпійцям після майже втроє більшої команди Росії вдалось посісти 2 загальнокомандне місце серед 15 країн світу з феноменальним загальним результатом у 30 медалей, серед яких 9 золотих, 11 срібних та 10 бронзових нагород.

Команда Німеччини на третьому місці з 3 золотими та 3 бронзовими медалями. Володарка чемпіонату світу, команда США виборює всього 4 срібні та 3 бронзові нагороди.

Читайте також: Українська фехтувальниця Ольга Харлан перемагає росіянку в фіналі

Володарями срібла у естафеті стали Анатолій Ковалевський разом із гайдом Олександром Мукшиним, Кононова Олександра (для якої це - перше срібло) та Ляшенко Людмила. Бронзову медаль взяли Юрій Уткін разом із гайдом Віталієм Казаковим, Ігор Рептюх, Максим Яровий, Ярослав Решетинський разом із гайдом Артуром Гергардтом.