Україна
7 грудня 2017
У міграційній службі розповіли скільки ще триватимуть затримки із виготовленням закордонних паспортів
Міграційна служба також порадила не планувати закордонні подорожі, не маючи на руках діючого паспорта для виїзду за кордон.
news-image

Державна міграційна служба повідомила, скільки триватимуть затримки із виготовленням біометричних паспортів та як намагається усунути проблему.

Інформує «Є!», з посиланням на informator.news.

Затримки із виготовленням біометричних паспортів триватимуть, поки на Поліграфкомбінаті “Україна” не почне на повну потужність працювати нова лінія персоналізації паспортів, тобто до березня наступного року, – йдеться у повідомленні.

Так, згідно з повідомленням, у січні 2018 року заплановано запуск на Поліграфкомбінаті «Україна» додаткової лінії персоналізації паспортів, що дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у строки до 7 або 20 робочих днів в залежності від суми оплаченого адміністративного збору.

Міграційна служба також порадила не планувати закордонні подорожі, не маючи на руках діючого паспорта для виїзду за кордон, та не звертатися до будь-яких посередників, які обіцяють будь-які конкретні строки виготовлення паспорта.

Читайте також: ГПУ оголосила підозру двом працівникам НАБУ
Читайте також: Суд арештував соратника Саакашвілі