Вагітна Джамала розповіла, коли очікує народження первістка
Співачка вже придумала два імені і написала свою першу колискову.
news-image

Українська співачка та переможниця "Євробачення-2016" Джамала очікує народження первістка народить навесні, а до появи малюка планує переїхати в нову трикімнатну квартиру, яку їй подарувала мерія після перемоги на пісенному конкурсі, пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

Про те, що Джамала вагітна, повідомили представники співачки наприкінці листопада. Майже одразу цю інформацію підтвердила і сама співачка, щоб не породжувати чутки. Джамала зізналась, що дитина бажана, запланована, перша, але точно не остання.

"Я розповіла про цю новину лише тому, що зараз тренер на шоу "Голос країни" і було багато питань. Потап запитав мене: "Джамала ти якась загадкова". Я кажу "Так. Якщо зрозумів, то мовчи. Це чудо, все точка", – повідомила вона.

 

Джамала і її чоловік-економіст Бекір хочуть багато дітей. Хто буде первісток – хлопчик чи дівчинка – поки не зізнаються. Але співачка вже придумала два імені і написала свою першу колискову. Заспіває її, коли малюк народиться.

Досить логічний ланцюжок у нас вийшов. Спочатку одруження, потім ми чекаємо дитину. Мені дивно, коли кажуть, що поживемо для себе. Мені здається, що люди живуть для себе і для того, щоб народжувати дітей. Мені дуже хочеться велику сім'ю, – розповіла вона.

А от у декретну відпустку джамала не збирається йти. Тому що по датах вона збігається із шоу "Голос країни" та Національним відбором на Євробачення-2018, де вона вже вдруге буде суддею.

Весілля Джамали

Читайте також:Євгенія Власова подякувала усім за допомогу (відео)

Читайте також:Найдорожчі зірки України: названо вартість