Події
10 грудня 2017
У спальному районі Києва виявили бомбу часів Другої світової війни
Розкопали його у дворі багатоповерхівки, коли встановлювали альтанку та дитячі гойдалки.
news-image

Нерозірваний снаряд понад 70 років пролежав просто під ногами жителів густонаселеного спального району Києва. Виявили його кілька годин тому, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Бомбу виявили майстри, коли встановлювали альтанки та дитячі гойдалки на подвір’ї. Снаряд лежав розкопаний 3-4 години поряд із житловими будинками та дитячим садочком. 

"Ну, ми приїхали ставити майданчик. Нам підказав мешканець, що тут проведена теплотраса. Ми змістилися вбік, я почав копати, три ямки викопав, уже четверту – бачу, що щось там лежить. Я до свого колеги кажу: може, там снаряд? Він: та, що ти там розказуєш! Прийшли подивилися – дійсно снаряд. Було страшно, так", - зізнався робітник.

 Артилерійський снаряд Другої світової війни знайшли у спальному районі Києва. Розкопали його у дворі багатоповерхівки, коли встановлювали альтанку та дитячі гойдалки.

Рятувальники дослідили міношукачем територію на предмет того, чи нема інших снарядів під землею. Нічого більше виявлено не було. Небезпечну знахідку вибухотехніки забрали із собою – наразі відомо, що снаряд вивезли для знешкодження на полігон у село Підгірці під Києвом. 

Читайте також: Ситуація із Міхеілом Саакашвілі не варта міжнародної уваги, - Порошенко