«Ощадбанк» два дні не буде приймати комунальні та інші платежі
"Ощадбанк" переходить на новий План рахунків бухгалтерського обліку.
news-image

У суботу 16 грудня та неділю 17 грудня відділення "Ощадбанку" будуть працювати в режимі консультацій. Відтак здійснити комунальні та інші платежі у відділеннях не буде можливості.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Причина в тому, що "Ощадбанк" переходить на новий План рахунків бухгалтерського обліку. Про це повідомляє прес-служба банку.

"Для мінімізації незручностей фінальний етап переходу на новий план рахунків буде проведено у вихідні дні. Відповідно буде змінено графік роботи відділень. Зміни торкнуться частини мережі відділень, що зазвичай працюють у вихідні дні: в суботу 16 грудня та неділю 17 грудня відділення будуть працювати в режимі консультацій. Комунальні та всі інші платежі (за винятком платежів за кредитами) можна здійснити в інформаційно-платіжних терміналах та системі "Ощад 24/7", – йдеться в повідомленні.

У вказаний період 16-17 грудня 2017 року операції по платіжних картках у банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах та торговельно-сервісній мережі проводитимуться в звичайному режимі без обмежень. Кошти на карткових рахунках будуть доступні у звичайному режимі. Можливе часткове обмеження лише функціоналу онлайн-сервісів "Ощад 24/7" у частині перегляду залишків по поточних, кредитних та депозитних рахунках та проведення операцій з ними, повідомили у банку.

Читайте також: Нацбанк підрахував втрати від блокади окупованого Донбасу