Інтернет
12 грудня 2017
Google опублікував найпопулярніші пошукові запити українців у 2017 році
Купівлею року, за даними Google Україна, став «спінер».
news-image

За даними Google, українців в році, що минає найбільше цікавили четвертий сезон серіалу "Фізрук", реаліті-шоу "Холостяк" і Національне агентство з запобігання корупції, інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.
Про це повідомили в "Google Україна" з посиланням на підсумковий рейтинг найпопулярніших запитів, складений компанією за підсумками 2017 року.

Персоною року, за даними пошукача, стала жертва зґвалтування, 16-річна громадянка Росії Діана Шуригіна, на другому і третьому місцях - пішли в цьому році російський гуморист Михайло Задорнов і актор театру і кіно, телеведучий Дмитро Мар'яна.

У Топ-10 персон також увійшли українські співаки Катя Чілі та Сергій Бабкін, президент США Дональд Трамп і український політик Михайло Саакашвілі.

У категорії "Фільм року" перше місце зайняв фільм "Форсаж 8", на другому і третьому місцях - фільми "Пірати Карибського моря 5" і мультфільм "Нікчемний я 3". У Топ-10 фільмів також увійшли фільми-римейки "ВОНО" і "Рятувальники Малібу".

ТВ-шоу року в Google назвали програму "Холостяк 7 сезон", на другому і третьому місцях - "Євробачення 2017" і "Голос Країни 2017". У Топ-10 також увійшли шоу "МастерШеф 7" і "Зважені та щасливі".

Серіалом року, за даними пошукача, визнаний серіал "Фізрук" (четвертий сезон), на другому і третьому місцях - "Ігри престолів" (сьомий сезон) і "Ольга" (другий сезон). У десятку серіалів увійшли "Київ днем ​​і вночі 3 сезон" і "Молодіжка 5 сезон".

Самим часто задається питанням українців зі словом "чому" було питання "чому не працює ВК", на другому і третьому місцях питання "чому подорожчав газ" і "чому Малахов пішов з першого каналу". У Топ-10 також увійшли питання "чому сіпається око", "чому не можна фотографувати сплячих людей" і "чому не працює інтернет".

Дізнаючись відповідь на питання "що таке?" українські користувачі найчастіше цікавилися "що таке Спінера", "що таке Антикітерський механізм" і "що таке vpn". Крім того, в даній категорії задавалися питання "що таке біткоіни", "що таке Майнінг" і "що таке панголин".

Головним питанням у запиті "як" було питання "як обійти блокування ВК", далі в рейтингу - "завантажити відео з Ютуб" і "як варити гречку". Крім того, українців цікавило "як схуднути", "як зайти в Однокласники" і "як вийти заміж".

Найголовніше питання в категорії "навіщо" було питання "навіщо потрібен спиннер", а також "навіщо потрібен кишеньку на жіночих трусах", "навіщо переводять годинник", а крім того, "навіщо потрібен фітнес-браслет".

Купівлею року, за даними Google Україна, став "спиннер". На другому і третьому місцях в категорії розташувалися "квитки на поїзд" і "iPhone7". Також українці шукали як купити в інтернеті "Бейблейд", "iPhone 8" і "авто в Литві".

Читайте також: В YouTube з'явилася підтримка екранів 18: 9
Читайте також: У Києві на заправці побили учасника АТО