Суспільство
13 грудня 2017
22-річну італійку з дитиною сім'я її єгипетського чоловіка тримала в ув'язненні сім місяців
Чоловік кинув дружину і сина.
news-image

22-річна італійка, мати 2-річного сина, повернулася додому після семи місяців ув'язнення в Єгипті в будинку родичів її чоловіка, передає «Є!» із посиланням на Вarlettaviva.it.

Її чоловік, громадянин Єгипту, відмовився від жінки та сина, щоб повернутися в Італію, залишивши родину з батьками, які тримали обох в ув'язненні, часто залишаючи без їжі, води і предметів першої необхідності.

Дівчина познайомилася з єгиптянином під час сімейного відпочинку в Шарм-ель-Шейху.

У 2015 році пара одружилася в Італії, єгиптянин переїхав до дружини в Мілан, але близько року тому чоловік вирішив повернутися додому, в село, розташоване в декількох сотнях кілометрів від Каїра. Через кілька місяців після повернення додому чоловік залишив італійку та їх сина, щоб повернутися в Мілан, і більше не дбав про долю обох.

У будинку батьків чоловіка італійку утримували під замком, позбавляючи їжі і всіх основних предметів першої необхідності, включаючи пелюшки для дитини. Приблизно місяць тому дівчині вдалося зв'язатися з італійським знайомим, а потім з італійською владою.

Минулого тижня, завдяки допомозі деяких єгипетських громадян, італійка втекла вночі, зумівши дістатися до аеропорту Каїра. Там на неї чекала адвокатка Россана Ласеренса, її співвітчизниця, що працює довіреним юристом в італійській торговій палаті в Каїрі.

Завдяки співпраці місцевої влади, італійка і дитина повернулися до Італії, приземлившись в Барі ввечері 8 грудня. Молода жінка розповіла про жорстоке поводження, насильство і погрози смерті їй та її синові. Тільки тепер, коли жінка відчуває себе в безпеці, вона вирішила подати позов проти чоловіка і його сім'ї.

Читайте також: Ердоган закликав визнати Єрусалим столицею Палестини