Суспільство
14 грудня 2017
У США наклав на себе руки звинувачений в домаганнях до 17-річної дівчини законодавець
Перед смертю він написав, що американські ЗМІ самовільно "беруть на себе роль і суду, і присяжних".
news-image

Член нижньої палати законодавчих зборів штату Кентуккі Ден Джонсон, якого раніше ЗМІ звинувачували в сексуальних домаганнях стосовно 17-річної дівчині, наклав на себе руки в середу. Про це повідомив місцевий філіал телеканалу Fox News, передає «Є!»

Згідно з інформацією, яку надав журналістам окружний шериф Донні Тіннел, законодавець наклав на себе руки на мосту в місті Маунт-Вашингтон на сході штату. Співробітники правоохоронних органів виявили вогнепальну зброю на місці події.

Раніше в цей же день Джонсон опублікував у Facebook заяву, в якій наголосив, що твердження про те, що він піддавав дівчину домаганням, є необґрунтованими.

Законодавець констатував, що американські ЗМІ, які останнім часом часто тиражують звинувачення подібного роду, самовільно "беруть на себе роль і суду, і присяжних".



Як зазначає телеканал, Джонсону не висували в офіційному порядку звинувачень в домаганнях.

ЗМІ стверджували, що інцидент мав місце напередодні Нового року в 2012 році, коли Джонсон був священиком. Він нібито, бувши в нетверезому стані, в житловому комплексі при церкві в нав'язливій формі намагався доторкнутися до 17-річної дівчині, а також поцілувати її.