Суспільство
14 грудня 2017
Сенатора Маккейна госпіталізували
Політика госпіталізували через побічні ефекти терапії раку.
news-image

Американського сенатора Джона Маккейна госпіталізували через побічні ефекти триваючої терапії раку. Про це йдеться в повідомленні на сайті політика, передає «Є!» із посиланням на РБК Україна.

"Сенатор Маккейн в даний час отримує лікування в Медичному центрі Вальтера Ріда через побічні ефекти його тривалої терапії раку. Він вдячний своїм лікарям за прекрасну турботу. Сенатор Маккейн очікує повернення на роботу якомога швидше", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю телеканалу CBS News Маккейн повідомляв, що лікарі вважають, що шанси американського сенатора на лікування раку мозку невисокі.

Зазначимо, пухлину мозку у політика діагностували в липні. Йому провели операцію, щоб видалити згусток крові над лівим оком. Аналіз тканин після цієї процедури показав, що пухлина головного мозку, відома як гліобластома, була пов'язана саме з цим згустком. Через кілька днів після цього він прибув в Сенат для участі в голосуванні по реформі охорони здоров'я, введеної колишнім президентом США Бараком Обамою, відомої як Obamacare.

Маккейн був кандидатом в президенти США від Республіканської партії в 2008 році. Він відомий своєю проукраїнською позицією.

Читайте також: Маккейн: «Я прожив прекрасне життя і буду вдячний за будь-який додатковий час»