Події
14 грудня 2017
У Львові на 18-річну дівчину обвалився балкон
Потерпілу бригадою швидкої медичної допомоги з діагнозом ЗЧМТ, струс головного мозку госпіталізували до Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.
news-image

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, сьогодні, 14-го грудня, близько полудня на станцію швидкої медичної допомоги міста Львова надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевченка, 4а, внаслідок падіння фрагменту балкону була травмована 18-річна дівчина, пише «Є!» з посиланням на 0322.

За інфоромацією прес-служби Львівської міськради, потерпілу бригадою швидкої медичної допомоги з діагнозом ЗЧМТ, струс головного мозку госпіталізували до Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Як уточнила голова Шевченківської РА Надія Банах, дівчину травмував фрагмент балкону, розміром 10 см.кв. На завтра адміністрація замовляє вишку, щоб усунути з балкону усі елементи, що можуть бути небезпечними. Наступного року розглядатимуть можливість проведення ремонту балкону, оскільки будинок є пам’яткою архітектури.

«Житловий будинок на вулиці Шевченка, 4 є у комунальній власності, однак балкони належать власникам квартир», - зазначила Надія Банах.

Читайте також:Трагедія у Кропивницькому: бабуся розповіла про останній день дівчинки