Політика
15 грудня 2017
Луценка дратують чутки про пластичні операції його дружини
Юрій Луценко розповів, як ставиться до політичної кар’єри жінки та заперечив інформацію про пластику.
news-image

Гепрокурор Юрій Луценко дуже обурюється, що його дружину Ірину поливають брудом у мережі. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Особливо його дратують чутки про пластичні операції його благовірної.

У програмі Hard з Влащенко Луценко розповів, як ставиться до політичної кар’єри жінки та заперечив інформацію про пластику. 

Ведуча запитала Юрія Віталійовича, чи подобається йому те, що його дружина пішла у депутати.

Луценко почав здалеку.

"Коли ще я був міністром внутрішніх справ, ми з нею ходили на якусь політичну вечірку, і коли прийшли додому, по-перше, нарізали ковбаси, бо там їсти неможливо, а по-друге, вона сказала – таке враження, що там змії діляться ядом. І ми більше ніколи не ходили", - згадав генпрокурор.

 

"Коли я потрапив в тюрму, вона взагалі не хотіла спілкувати з журналістами і телевізором. Вона не вміла цього і не хотіла, але мусила. Я завжди казав, що раніше я її тільки любив, то зараз і люблю, і поважаю, бо вона стала тигрою, політиком і продовжує мою лінію", - заявив Луценко.
"Я знаю, що у мережі її поливають брудом достатньо. Останнє, що мене просто мені зірвало дах, про те, що вона в Петербурзі робила пластичну операцію. По-перше, вона ніколи не робила ніяких пластик. Вона пережила певну операцію…", - запевнив Луценко.
"А по-друге, вона весь час проводить на роботі. Я приходжу о пів на першу, вона з’являється за 15 хвилин до мене. Мені це не подобається, але вона – особистість. І Іра має право робити те, у що вона вірить. Тим більше, наші погляди на життя, в принципі, співпадають. Як я можу рекомендувати їй бути менш яскравою, якщо я такий", - зазначив генпрокурор.

Нагадаємо, крім того, що Ірина Луценко цього року на другому місці за впливовістю серед жінок, вона ще й отримала відзнаку "Жінка ІІІ тисячоліття".

Читайте також:Ірина Луценко внесе в Раду законопроект про зміни до закону про НАБУ

Читайте також:Ірина Луценко прийшла в Раду в черевиках Jimmy Choo за $ 1095 (фото)