Події
18 грудня 2017
На Львівщині подружжя вчителів продавало учням наркотики (фото, відео)
Один з педагогів викладав основи безпеки життєдіяльності та історію, а інший – англійську мову.
news-image

На Львівщині подружжя вчителів продавали учням наркотики.

Про це повідомляє поліція області, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Вони налагодили канал ввезення наркотиків та психотропів з країн ЄС до України. У зловмисників вилучено партію наркотичних та психотропних речовин вартістю понад чверть мільйона гривень за цінами «чорного» ринку. Відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу, яка передбачає відповідальність за збут наркотиків", - йдеться у повідомленні.

Один з педагогів викладав основи безпеки життєдіяльності та історію, а інший – англійську мову. Оперативники вилучили в подружжя значну партію наркотичних і психотропних речовин. Серед вилученого, зокрема – 100 г амфетаміну, 0,5 л опію ацетильованого та 100 г опію екстракційного.

"Крім того, вилучено понад 100 пігулок наркотичного лікарського засобу «Subutex» і 57 флаконів лікарського засобу «Тропікамід», а також понад 150 пігулок лікарського засобу з вмістом прекурсору «псевдоефедрин». Цей препарат використовується для виготовлення метамфетаміну. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого складає понад 250 тисяч гривень", - додали у відомстві. Наразі чоловіка і жінку заарештовано.
Читайте також: На Донбасі затримали наркоугрупування, до якого входили поліцейські
Читайте також: У Києві працівники піцерії SoloPizza жорстоко побили відвідувачів (фото, відео)