Події
19 грудня 2017
На Вінничині двоє хлопців затримали злодія-рецидивіста
У той момент вони ризикували своїм життям.
news-image

Двоє підлітків на Вінниччині самотужки на гарячому затримали злодія, який обікрав стареньку. Хлопці кинулися навздогін, скрутили дорослого чоловіка і так дочекалися поліцію, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Виявилося, що школярі знешкодили бувалого рецидивіста. І у той момент ризикували своїм життям.

"Почув крик і зрозумів, що потрібно рятувати, я не думав чи у нього ніж, чи пістолет. Просто пішов рятувати", - розповідає один з затримувачів Володимир Слободяник.


Друзі Володя і Роман саме йшли вулицею, коли почули крики літньої сусідки. Вона застала на своєму подвір'ї грабіжника. Злодій утікав, хлопці  кинулись за ним. 

"Ми кажемо йому – "стій". Забрали у нього пакет і заламали його", - розповідає другий хлопець Роман Бешар.

Злочинця  затримали і викликали поліцію.

"Найважчий момент був - це коли ми його тримали. Він почув слово "міліція" і каже до нас – "ви мене не бачили, а я вас не бачив. Давайте зробимо так", і починає тікати", - діляться хлопці.

Але його наздогнали вдруге і  міцно тримали до приїзду поліції. Затримали бувалого злодія, кажуть правоохоронці. 30-річний чоловік недавно звільнився з виправної колонії. Відсидів за серію вуличних грабунків.

"Наразі він вже арештований, оголошено про підозру, ведеться розслідування. Перший раз я бачу таких молодих хлопців, які затримали злочинця", - каже начальник поліції у Вінницькій області Юрій Педос.

А батьки бояться й уявити, що було б, якби крадій мав зброю. Хоробрим  школярам у поліції вручили подарунки і відзнаки. І запросили на роботу, коли виростуть. 

Читайте також: На Львівщині подружжя вчителів продавало учням наркотики (фото, відео)
Читайте також: Підозрюваний у вбивстві 39 майданівців «беркутівець» отримав російське громадянство