Політика
21 грудня 2017
Сергій Тарута повідомив, чим запам'ятається українцям цей політичний рік
Нардеп вважає, що інститути влади остаточно втратили довіру.
news-image

Цей політичний рік запам'ятається українцям тим, що остаточно втратили довіру всі інститути влади: і парламент, і уряд, і президент, і суди, і Національний банк. Про це повідомив нардеп Сергій Тарута в ексклюзивному коментарі кореспонденту «Є!»

"Це було остаточне розчарування тими, хто прийшов після Майдану. Ці інститути втратили не лише довіру українських громадян, а і західних партнерів. У виданні Bild вийшла стаття, де було інтерв'ю з керівником комітету закордонних справ (Норберт Реттген - голова Комітету Бундестагу із зовнішньої політики - ред.), в якому він зауважив, що Порошенку треба остаточно вирішити - чи він бізнесмен, чи він президент УкраІни. Це те, що нам під ялинку відправили зовнішні партнери з Німеччини", - сказав нардеп.

Серед позитивних подій, що трапилися в країні протягом року, Сергій Тарута назвав написання головою Національного банку України Валерією Гонтаревою заяви про відставку.

"Те, що Гонтарева написала заяву - це вже велика перемога, бо вона мріяла із посади керівника НБУ перескочити у МВФ. Наскільки я знаю, була така домовленість між Порошенком і Лагард (Крістін Лагард - директор-розпорядник МВФ - ред.). Цього не сталося, бо їй показали червону картку", - зазначив політик.
Читайте також: «Ніхто не може захистити себе від агента Катерини», - Борислав Розенблат