Політика
22 грудня 2017
Є низка людей, життя яких покращить прийнятий бюджет - Оксана Сироїд
Віце-спікерка парламенту зазначила, що наступний рік для українців не буде легким.
news-image

Бюджет на наступний рік є настільки непрозорим, що сказати, як він вплине на покращення життя людей, дуже важко. Таку думку висловила в кулуарах парламенту віце-спікерка Оксана Сироїд, відповідаючи на питання журналістів, передає кореспондент «Є!»

"Я переконана, що є низка людей, чиє життя бюджет покращить. Наприклад, багато з них сидять у парламенті, в Уряді, президент України - я впевнена, що прийнятий бюджет покращить їх життя, бо вони знають способи, як отримати гроші з цього бюджету. І, до речі, так існує олігархічна економіка", - сказала Оксана Сироїд.

Проте, вона зауважила, що незабаром люди мають відчути взаємозв'язок між життям громади і обранням політиків.

"Я дуже сподіваюся, що хоча б невеликі кроки, які вдалося зробити, чи зберегти, будуть на користь людям. Наприклад, збереження бюджетів громад. Я переконана, що це піде на користь людям і на розвиток громад. І покаже, як люди зможуть впливати на прийняття рішень, і украінці зрозуміють, наскільки важливо обирати якісних політиків. Тобто, бюджет громади і якісні політики пов'язані напряму, причому політики не лише на місцевому, а на національному рівні", - зазначила пані Сироїд.

На думку віце-спікерки, наступний рік для країни не буде легким.

"Я хочу сказати, що наступний рік не буде простим, і ми будемо далі бачити багато загроз. Але для України кожен день збереження нашої інституційної держави є момент розвитку. Якщо ми є, якщо ми маємо бюджет, зберігаємо державні інституції - значить, ми розвиваємося ", - наголосила політик.
Читайте також: Затриманий співробітник Кабміну не мав доступу до державної таємниці - Гройсман