Київ
26 грудня 2017
У Києві внаслідок зливи затопило вулицю, рух транспорту паралізовано (фото, відео)
Ймовірна причина такої кількості води – це водовідведення, яке погано працює.
news-image

У Києві через сильну зливу затопило вулицю Фанерну (Дніпровський район) через затоплення рух по ній було паралізовано. Про це в вівторок, 26 грудня, повідомляє «Є!» з посиланням на "112 Україна".

"Ймовірна причина такої кількості води – це водовідведення, яке погано працює. Ми мали нагоду поспілкуватися з диспетчерами з "Київавтодору" у Дніпровському районі, де нам повідомили, що на місце представники виїжджали, вони викачували воду", - йдеться в повідомленні.

Попередньо причиною затоплення вулиці стала погана дорожня система.

"Кажуть, що передали інформацію до ДСНС, і зазначають, що причина – погана дорожня система, яка не впоралася з великими об’ємом води через сніг, в результаті канал вийшов з берегів. Також кажуть, що поруч розташована станція "Київводоканал" і зараз цим мають займатися саме представники цього підприємства", - зазначається в повідомленні.

За даними каналу, рівень води сягає 40 см. 

Як повідомлялося, на Закарпатті  9 грудня через сильні зливи підвищився рівень води у річках. Як наслідок — підтоплені автомобільні дороги, домогосподарства та понад 1300 гектарів сільськогосподарських угідь. 

Читайте також:Якою буде погода в Україні на Новорічну ніч - синоптик