Події
26 грудня 2017
Екс-ректору НАУ послаблено запобіжний захід
Про це йдеться у повідомленні Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.
news-image

Печерський райсуд Києва призначив до розгляду по суті обвинувальний акт стосовно колишнього в.о. обов'язки ректора Національного авіаційного університету Володимира Харченко в отриманні хабара.

Про це йдеться у повідомленні Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

 Водночас вказується, що суд відмовив у відстороненні від посади проректора Національного авіаційного університету, а також суттєво пом’якшив запобіжні заходи обвинуваченим.

Харченка звинувачують у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 368, ч. 2 ст. 382 КК України, Крижанівського С.В. – ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 368 КК України, та Бойчука М.О. – ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 368 КК України.

В повідомленні САП зазначається, що з "таємничих причин суд відмовив у відстороненні обвинуваченого Харченка В.П. від посади проректора Національного авіаційного університету, незважаючи на заявлені та обґрунтовані копіями відповідних матеріалів досудового розслідування обставини".

"Харченку В.П. домашній арешт у нічний час змінено на особисте зобов’язання із виключенням обов’язків не покидати м. Київ без дозволу суду та носити електронний засіб контролю. Крижанівському С.В. із числа обов’язків також виключено обов’язки не покидати м. Київ без дозволу суду та носити електронний засіб контролю", - йдеться у повідомленні.
Читайте також: Яценюку, дружині Кириленка та Гриневич дали премії «Академічна негідність-2017»
Читайте також: Собчак офіційно стала кандидатом у президенти РФ