Суспільство
27 грудня 2017
Громадянська дружина Януковича вирощує буйволів
42-річна Любов Полежай, влаштувалася в Сочі і стала фермером.
news-image

Громадянська дружина екс-президента Віктора Януковича, 42-річна Любов Полежай, влаштувалася в Сочі і стала фермером.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на ZIK.

Віктор Янукович проживає в Хостинському районі Сочі. На вулиці Єсауленка він побудував собі міні-Межигір’я, а в сусідів після цього почалися проблеми з водою – її часто відключають. Після втечі Януковича з України стало відомо, що з ним жила сестра кухарки Любов Полежай з дочкою від першого шлюбу Марією.

У кімнаті Мусі (так дівчинка називала себе в соцмережах) перші відвідувачі Межигір’я знайшли дитячі малюнки сім’ї, де вона підписувала вітчима «V.F.».

Влітку цього року новоявлена ​​громадянка РФ Любов Садикова (її дівоче прізвище) зареєструвала фермерське господарство в Центральному районі Сочі на вул. Виноградній. У діяльності підприємства зазначено: вирощування розсади, розведення великої рогатої худоби і буйволів, виробництво сперми і молока, вирощування зернових і олійних культур, винограду, овочів, трюфелів і горіхів. Багато займається Любов і будинком – вирощує в саду мандарини й екзотичні квіти.

А ось Муся Садикова стала ученицею гімназії №5 в Сочі. Там дівчинка вчиться в 10А класі. У школі на хорошому рахунку. Дівчинка бере участь у всіляких конкурсах та олімпіадах. Цього року перемогла в олімпіаді з виборчого права «Я – громадянин Росії!», стала призером олімпіад з французької мови та астрономії.

Читайте також:На початку наступного року будуть спецконфісковані ще 5 млрд грн Януковича і його оточення