Суспільство
28 грудня 2017
В Ірпені під час сесії гімн України було перервано вставкою з гімну Росії
Мер міста звинуватив у цьому опонентів міської влади, які нібито підмінили флешку із записом, щоб спровокувати конфлікт у міськраді.
news-image

Сьогодні під час сесії Ірпінської міської ради гімн України було перервано вставкою з гімну Росії. Про це написав у Facebook мер Ірпеня Володимир Карплюк, пише «Є!» з посиланням на ТСН.

Він звинуватив у цьому "опонентів міської влади", які нібито підмінили флешку із записом, щоб "спровокувати конфлікт у міськраді".

Він зазначив, що до Служби безпеки України буде подане відповідне звернення щодо інциденту.

Нагадаємо, мер Ірпеня підозрюється у створенні, керівництві злочинною організацією з метою вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, заволодінні чужим майном в особливо великому розмірі, підробленні документу та службовому підробленні.

Також Карплюка підозрюють у придбанні фірми з метою прикриття незаконної діяльності. Також правоохоронці запідозрили його у тому, що, перебуваючи на посаді директора ТОВ «Сарафан», не маючи усіх необхідних дозволів та ліцензії на будівництво житлового комплексу, він порушив правила безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, внаслідок чого одна людина загинула, а іншій спричинено тяжкі тілесні ушкодження. 

Читайте також:Як в Україні можна стати мільйонером: ЗМІ опублікували інформацію про зарплату Корчак (документ)