Події
30 грудня 2017
У Запоріжжі пройшов новорічний флешмоб (відео)
Учасники акції тішилися з того, що Новий рік у Запоріжжі – весняний, зовсім без снігу.
news-image

Святкові дідусі, Снігуроньки ті інші новорічні персонажі на велосипедах: барвиста колона проїхалася Запоріжжям, щоб підняти настрій перехожим та нагадати усім, що свято наближається. Дійство відбувається вже не вперше. П'ятий рік поспіль активісти через соцмережі об'єднуються для участі у флешмобі.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Новорічна колона їде Соборним проспектом Запоріжжя, вітає перехожих та автомобілістів. Час від часу велосипедисти зупиняються, щоб привітати людей і вручити дітям символічні подарунки.

Хочемо підняти новорічний настрій і пропагуємо здоровий спосіб життя. Тож всі на велосипеди! – розповіла учасниця святкового велопробігу Ірина.

Одна із зупинок – біля міської ялинки, де саме виступав запорізький оркестр Нацгвардії України. Побачивши Дідів Морозів на велосипедах, військові привітали їх новорічною мелодією.

Двоколісні новорічні бородані додають позитиву запоріжцям. Особливо радіють діти, які отримали несподіваний подарунок просто на вулиці.

Учасники акції тішилися з того, що Новий рік у Запоріжжі – весняний, зовсім без снігу. Для святкового настрою це не зовсім добре, а от для безпеки велосипедного руху, кажуть те, що треба.

Читайте також: Названо регіони України, де люди найщасливіші