Події
3 січня 2018
Нардеп Рибалка свою квартиру у Парижі переписав на тітку
В журналістському рейтингу одного із впливових ресурсів Рибалка названий «тусовщиком року».
news-image

Політик так і не задекларував свою елітну нерухомість в центрі столиці Франції, повідомляють журналісти

Колишній глава Комітету ВРУ з питань фінансів і банківської діяльності Сергій Рибалка, який нещодавно був знятий з посади через торгівлю з російськими окупантами, засвітився в новому скандалі, інформує «Є!», з посиланням на Главком.

Журналісти з'ясували, що Рибалка так і не задекларував свою елітну квартиру в центрі Парижа, придбану ще в 2014 році за 1,363 млн євро.

Дорогі апартаменти придбала французька Vesta Estate, заснована особисто Сергієм Рибалкою і його батьком Віктором. У 2015 році компанія змінила засновників, її стали контролювати дві офшорні сруктури – Adosida Incorporation Limited і Isaola Incorporation Limited, а директором стала рідна тітка Сергія Рибалка Ольга Кривохатько.

Нагадаємо, в журналістському рейтингу одного із впливових ресурсів Рибалка названий «тусовщиком року». А раніше нардеп відзначився тим, що подарував на день народження своєї цивільної дружини трансляцію фотографій на Таймс-сквер в центрі Нью-Йорка.

«Чому корупційними діями Рибалки не зацікавилися досі НАБУ і інші правоохоронні структури залишається загадкою, як викликає здивування і сам факт присутності настільки одіозного політика-олігарха в стінах парламенту воюючої держави», – резюмують журналісти.
Читайте також: Син Луценка поклав батькам під ялинку коштовний подарунок
Читайте також: У Дніпрі у власному будинку знайшли вбитими бізнесмена та його дружину