Війна
4 січня 2018
Євген Нищук: «Колядка для Янголів» – пам’ять про тих, хто віддав своє життя за Україну (відео)
Ці кадри сповненні любові та пам’яті про тих, хто пішов, щоб врятувати нас, хто віддав своє життя на Майдані та на Сході України, даруючи нам цілісну країну, країну з великим і прекрасним народом.
news-image

У час зимових свят, напередодні Різдва дуже важливо говорити про світле та вічне. Саме таким став проект «Колядка для Янголів», пише «Є!» з посиланням на ZIK.

"Ми створили його спільними силами Міністерства культури, Фонду «Майдан Гідності», дівчат з хору Київської середньої спеціалізованої музичної школи імені М.В. Лисенка та, найголовніше – дітками та меншими братами і сестрами Героїв Небесної Сотні. Саме вони виявили ініціативу заспівати колядку своїм Янголам-Охоронцям, адже Різдво, це саме те свято яке збирає всю родину разом, і цей чудовий спів насправді єднає нас тут земних з тими Янголами, які зараз перебувають на Небесах", -  про це повідомив міністр культури України Євген Нищук на своїй сторінці у Фейсбуці.
«У Святий Вечір за традицією згадують всіх, кого немає поряд, але хто залишається в наших серцях, думках і є справжніми нашими Оберегами і Янголами. «Колядка для Янголів» – надзвичайно світла композиція, вона дарує дивовижне відчуття правди, надії та наснаги жити далі. Кадри сповненні любові та пам’яті про тих, хто пішов, щоб врятувати нас, хто віддав своє життя на Майдані та на Сході України, даруючи нам цілісну країну, країну з великим і прекрасним народом. Цей проект був створений в любові, сподіваюсь, і ви її відчуєте», – написав Євген Нищук.

Читайте також:Адвокат закликає привітати Сущенка з Різдвом