Події
4 січня 2018
За сумніви у доцільності озброєння України дісталося міністру закордонних справ Німеччини
Міністр закордонних справ Німеччини не лише виступає проти того, щоб Україна отримала можливість захищати себе, але і підтримує проект «Північний потік-2», який загрожує позбавити Україну мільярдів у вигляді плати за транзит енергоресурсів.
news-image

Колишній заступник генерального секретаря НАТО Александр Вершбоу висловив незадоволення позицією міністра закордонних справ Німеччини Зіґмара Ґабріеля, який у середу висловив скептицизм з приводу рішення США надати Україні летальні озброєння, пише «Є!» з посиланням на Радіо Свобода.

Як повідомляло агентство Reuters, спілкуючись із журналістами в Україні, Ґабріель заявив, що він сумнівається, що рішення США надати Україні летальні озброєння призведе до вирішення конфлікту на Донбасі.

Вершбоу, який працює в компанії колишнього генерального секретаря НАТО Андерса Фоґа Расмуссена (позаштатний радник президента України Петра Порошенка, міжнародний лобіст – ред.), так прокоментував позицію Ґабріеля. “

«Міністр закордонних справ Німеччини не лише виступає проти того, щоб Україна отримала можливість захищати себе, але і підтримує проект «Північний потік-2», який загрожує позбавити Україну мільярдів у вигляді плати за транзит енергоресурсів», – твітує Вершбоу.

Читайте також:Доба в АТО: бойовики активізували аеророзвідку, увечері зафіксовано тишу
Читайте також:Клімкін розповів, у яких випадках Україна застосовуватиме летальну зброю зі США