Суспільство
4 січня 2018
Одесит під виглядом дівчини знайомився в інтернеті з чоловіками, а потім грабував їх
Після нетривалого спілкування чоловік запрошував «залицяльників» на побачення, де відбирав цінні речі.
news-image

Одеські поліцейські затримали правопорушника, який грабував чоловіків з сайту знайомств, передає «Є!» із посиланням на поліцію Одещини.

З потенційними жертвами зловмисник знайомився під виглядом дівчини, використовуючи для цього фото своєї приятельки. Після нетривалого спілкування запрошував «залицяльників» на побачення, де відбирав цінні речі.

До поліції звернувся один із потерпілих та повідомив, що його побив та пограбував невідомий чоловік.

"Він розповів, що на одному з сайтів знайомств познайомився з дівчиною. Через деякий час їх спілкування жінка запропонувала зустрітися. Та на призначеному місці замість нової знайомої до нього підійшов якийсь чоловік, який почав його бити, а потім відібрав гроші та мобільний телефон і втік", - розповіли правоохоронці.

Поліцейські викрили правопорушника. Ним виявився 36-річний одесит. Встановлено, що від дій чоловіка постраждав іще один громадянин. У нього зловмисник також відібрав гроші, мобільний телефон і золото.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Перевіряється причетність чоловіка до скоєння інших аналогічних злочинів.

Читайте також: У Херсоні шахрай, що видавав себе за будівельника, збирав гроші на утеплення будинків та зникав