Суспільство
5 січня 2018
Погода на Різдво: на сніг і дощ очікувати не варто, температура до +10
У Києві різдвяної ночі буде без опадів, температура від +1 до +3.
news-image

Різдвяними вихідними сильних морозів в Україні не передбачається, в більшості регіонів збережеться плюсова температура повітря. Лише 8 січня невеликі морози очікуються на заході, півночі та у центрі країни. Про це свідчить прогноз Укргідрометцентру, пише «Є!» з посиланням на 112.

Так, у суботу, 6 січня, на півночі та заході очікується дощ, у центрі, на сході та півдні опадів не передбачається. Температура становитиме на заході та в центрі у середньому від +6 до +8 вдень, від 0 до +2 вночі, на півночі та сході від +3 до +5 вдень, від -1 до +1 вночі. На півдні буде тепліше – там синоптики вдень прогнозують від +7 до +10 вдень, +1 до +3 вночі.

У Києві 6 січня очікується дощ, денна температура становитиме від +4 до +6 градусів, вночі від +1 до +3 градусів.

 

У різдвяну ніч по всій Україні буде плюсова температура без опадів, лише на півночі можливо піде дощ з мокрим снігом. На заході, півночі та в центрі буде від 0 до +2, на сході від -1 до +1, на півдні від +1 до +3.

У Києві різдвяної ночі буде без опадів, температура від +1 до +3.

У неділю, 7 січня, на заході, півдні, сході та в центрі країни значних опадів не буде, лише на півдні можливий дощ з мокрим снігом. Температура повітря вдень буде такою: на заході - від +8 до +10 вдень, на півночі та в центрі від +4 до +6. На сході вдень +3 - +7. У Криму та на півдні вдень від +9 до +12. 

 

8 січня у всіх областях опадів не буде. Температура на заході та півночі буде від 0 до -2 вдень, вночі також, на сході від +1 до +3 вдень і вночі, в центрі від 0 до +2 вночі та вдень. На півдні денна і нічна температура складе від +2 до +4 градусів.

У Києві у понеділок вдень опадів не буде, можливо, вночі піде сніг, 0 - +2 градусів вдень, від -1 до -3 - вночі.

 

Читайте також:Київське метро у різдвяну ніч працюватиме довше