Суспільство
5 січня 2018
У Святогірській лаврі відбудеться масштабний фестиваль колядок (відео)
12 січня в Святій Успенській Києво-Печерській лаврі відбудеться VII Всеукраїнський фестиваль колядок і щедрівок «Різдвяний передзвін».
news-image

Різдвяний фестиваль колядок традиційно відбудеться 12 січня в Свято-Успенській Святогірській лаврі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу обителі, пише «Є!».

У святі візьмуть участь насельники обителі та численні церковні і світські хорові колективи. Всі разом вони прославлять народженого у світ Христа Спасителя. 

Перша частина фестивалю розпочнеться у головному храмі монастиря – Успенському соборі, – по закінченню Божественної літургії, яку очолить намісник лаври митрополит Арсеній.

По обіді в актовому залі обителі учні недільних шкіл і творчі колективи виступлять зі святковими виставами, присвяченими світлому Христовому Різдву. На завершення свята всі учасники отримають подарунки і благословення владики Арсенія.

Минулого року в різдвяному фестивалі у Святогірській лаврі взяли участь близько 20 церковних та світських вокальних колективів. Нагадаємо, 12 січня в Святій Успенській Києво-Печерській лаврі відбудеться VII Всеукраїнський фестиваль колядок і щедрівок «Різдвяний передзвін».

Читайте також:У Тернополі встановили рекордну Різдвяну шопку (фото, відео)

Читайте також:Київське метро у різдвяну ніч працюватиме довше