Події
6 січня 2018
Компанія Ахметова оскаржуватиме рішення суду про заморожування активів
Про це йдеться в заяві СКМ.
news-image

Група СКМ, яка належить олігарху Рінату Ахметову, заявила, що оскаржуватиме рішення суду на Кіпрі про заморожування активів на суму 820 мільйонів доларів.

Про це йдеться в заяві СКМ, передає "Радіо Свобода", інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

 У ній повідомляється, що rомпанія групи СКМ опосередковано придбала акції "Укртелекому у Raga Establishment Limited (тоді називалася EPIC Telecom Invest Limited) в 2013 році, через 2 роки після приватизації "Укртелекому".
"Ми отримали інформацію про попереднє визначення суду на Кіпрі щодо деяких компаній групи СКМ за позовом компанії Raga Establishment Limited. Ми категорично не згодні з цим визначенням, і воно буде нами оскаржено. Компанії групи СКМ будуть також активно захищатися в судах проти безпідставного позову компанії Raga Establishment Limited, в рамках якого було винесено ухвалу", - пишуть представники групи.

Її представники стверджують, що група СКМ ні прямо, ні опосередковано не брала участі в приватизації "Укртелекому" в 2011 році.

"Претензії Фонду держмайна та інших державних органів України щодо законності приватизації "Укртелекому" та виконання інвестиційних зобов’язань стосуються саме діяльності Raga Establishment Limited і її реальних кінцевих бенефіціарів, а також осіб, які фінансували приватизацію в 2011 році", - підкреслюють в СКМ.
Читайте також: Кіпрський банк заморозив $ 820 мільйонів активів Ахметова