Сценариста фільмів про Джеймса Бонда звинуватили у зґвалтуваннях і домаганнях
Загалом поскаржились чотири жінки, одна з яких звернулась з позовом до суду.
news-image

Після того, як жінка подала цивільний позов проти режисера, продюсера та сценариста Пола Хаггіса за звинуваченням у зґвалтуванні, ще три жінки заявили про сексуальні домагання з його боку, повідомляє «Є!» з посиланням на ТСН.

Так у грудні журналістка Гейлі Бріст заявила, що відомий сценаріями до стрічок "Крихітка на мільйон", "Квант милосердя" та "Казино Рояль" діяч заманив її до своєї квартири у Нью-Йорку та почав себе поводити "сексуально агресивно. За твердженням позивачки, Хаггіс примусив її до орального сексу, після чого зґвалтував.

Нові свідчення у п'ятницю, 5 січня, дали три жінки, які побажали залишитись невідомими, пише Associated Press. Одна з жінок, також журналістка, заявила, що у 1996 році Хаггіс призначив їй пізню зустріч начебто щоб передати фотографії з шоу, яке він тоді продюсував. Жінка розповіла, що після її відмов, продюсер запитав "Чи дійсно ти хочеш продовжити співпрацю?", журналістка зніяковіла, після чого Хаггіс схилив її до орального сексу, а після цього зґвалтував просто на підлозі офісу.

Інші дві жінки заявили, що продюсер насильно їх цілував, але від подальших дій жінкам вдалось втекти. Один з інцидентів, за твердженням, мав місце у 2015 році.

Адвокат Хаггіса заявляє, що її підзахисний всі звинувачення повністю відкидає. Він впевнений, що жінки або ж хочуть грошей, адже, за його твердженням, Бріст вимагала 9 мільйонів доларів за те, щоб не доводити справу до суду. Крім того підозрює, що до звинувачень можуть бути причетні саєнтологи, які досі в образі на режисера за документальну стрічку 2011 року, де саєнтологія показана як секта.

Зірки та інші працівники кіноіндустрії масово скаржаться на домагання на тлі секс-скандалу навколо Гарві Вайнштейна, що розгорівся у жовтні минулого року після того, як одразу кілька десятків жінок звинуватили продюсера у сексуальних домаганнях, а деякі – у зґвалтуваннях. Серед жертв кіномагната Роуз МакГавен, Гвінет Пелтроу, Кейт Бекінсейл, Кара Делевінь та багато інших.

Читайте також: 1+1 прокоментували ситуацію з новорічним Вечірнім Кварталом