Події
9 січня 2018
Пішов із життя колишній зять Тимошенко
Шлюб Євгенії Тимошенко з Карром, старшим від неї на понад 10 років, тривав із осені 2005-го до весни 2012-го року.
news-image

Колишній чоловік дочки Юлії Тимошенко Євгенії, британський рок-музикант Шон Карр пішов із життя у віці 49 років. Смерть настала уві сні, але причина поки не відома, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Трагічну новину повідомлено на Facebook-сторінці гурту Карра, Death Valley Screamers.

 
"Настав той день, про наближення якого я знав і якого боявся, я молився про те, щоби його життя повернуло на краще, і все змінилося, але з тягарем за серці мушу повідомити, що містер Шон Карр пішов із життя о 10-ій ранку 8-го січня 2018-го року уві сні у Празі, його донька Чарлі була поруч з ним", - написав представник музичного колективу.
"Від початку і до кінця він прожив своє життя 100-відсотково повним ходом, його життям була любов до музичних вечірок та байків...", - говориться у сумному пості.

Також автор згадав про величезну любов, яку Карр відчував до України. Незадовго до своєї смерті він заснував байкерський клуб у Празі, і був дуже захоплений цією темою.

 

Нагадаємо, шлюб Євгенії Тимошенко з Карром, старшим від неї на понад 10 років, тривав із осені 2005-го до весни 2012-го року. Розлучаючись, екс-подружжя скрупульозно поділило майно. У 2013-му році Шон знову одружився та за два роки вдруге став батьком. Жужа ж у 2014-му вийшла заміж за одесита Артура Чечоткіна і зробила Тимошенко бабусею.

Читайте також:Помер ветеран АТО з позивним «Балу»