Суспільство
9 січня 2018
Кияни затримали чоловіка, який викрав інтерактивного робота із магазину
33-річний киянин скоїв крадіжку в магазині ґаджетів.
news-image

У Києві громадяни допомогли поліції затримати 33-річного чоловіка, який спробував викрасти інтерактивного робота, передає «Є!» із посиланням на Київську поліцію.

Зловмисник поцупив із прилавку магазину ґаджетів робота на радіоуправлінні та намагався втекти. Але його спіймали очевидці, щойно він вийшов із приміщення магазину, та передали поліцейським.

"Під час відпрацювання Оболонського району співробітники оперативно-пошукового відділу столичної поліції помітили невідомого, якого біля виходу із магазину тримали люди. Правоохоронці з’ясували, що чоловік взяв із прилавку інтерактивного робота вартістю 3500 гривень та, поклавши у сумку, вибіг із магазину. Під час спілкування із поліцейськими чоловік зізнався у скоєному", - йдеться в повідомленні поліції.

Провівши поверхневий огляд, оперативники виявили у правопорушника викрадену річ.

За даним фактом  розпочато кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України.

Киянина перевіряють на причетність до скоєння аналогічних правопорушень. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Чоловік вирішив провести час із новою знайомою, а залишився без браслета, персня та печатки