Події
9 січня 2018
Смерть екс-зятя Тимошенко: друг Карра розповів про його хворобу
Шон Карр помер у лікарні від внутрішніх крововиливів, які стали наслідком тривалих проблем зі здоров'ям.
news-image

Причиною смерті колишнього зятя Юлії Тимошенко, байкера та музиканта Шона Карра стали ускладнення від хвороби печінки.

Про це розповів британський друг музиканта Кевін, передає ТСН, інформує «Є!».

Зазначимо, у Празі в 49-річному віці пішов із життя відомий рокер Шон Карр, який свого часу був чоловіком доньки лідерки "Батьківщини Юлії Тимошенко – Євгенії, упродовж тривалого часу мав серйозні проблеми зі здоров'ям.

"У нього була хвора печінка. Він був госпіталізований декілька разів. Нещодавно був у лікарні з подвійною пневмонією. І у нього були справи у Празі, він поїхав у Прагу і знову захворів, потрапив до шпиталю і на тім кінець", – розповів він.

Нагадаємо, за словами близького друга байкера Девіса МакРоббі, Шон Карр помер у лікарні від внутрішніх крововиливів, які стали наслідком тривалих проблем зі здоров'ям. Музиканта кремують у чеській Празі, а поховають – в його рідній Великій Британії.

Британець Шон Карр одружився на доньці Юлії Тимошенко Євгенії 1 жовтня 2005 року. Це був другий шлюб для музиканта. До цього Шон Карр перебрався до України, де і створив групу Death Valley Screamers. Розлучилися Шон Карр та Євгенія у березні 2012 року. Після цього музикант одружився втретє і переїхав жити до Праги.

Читайте також:Пішов із життя колишній зять Тимошенко